lördag 6 oktober 2012

Träning och teater

Kort sammanfattning över veckan som gått

Måndag. Mamma var i stan. Alltid lika trevligt. Vi åt en god middag på ett ganska sunkigt ställe.

Tisdag. Intensivpass på friskis. Efter att ha tränat utomhus hela sommaren, med all luft och plats man kan önska sig, var det inte helt trevligt att gå in i en överfull, svettluktande gympasal. Men passet var bra.

Onsdag. Improkurskväll. Alltid lika roligt.Kör på engelska den här terminen, så det blir lite extra utmaning.

Torsdag. Joggingpass med friskis. Joggade runt skeppsholmen bland annat, en mil i behagligt tempo. Jätteskönt fast lite kallt om öronen, nästa gång blir det mössa.

Fredag. Gick på improföreställning. Jättekul, fick nästan ont i skrattmusklerna. De gjorde en fin tolkning om hur jag har det på jobbet. Sedan gick vi vidare till Tranan och drack vin. Mycket trevligt.

Idag är det lördag, och jag njuter av en lugn hemmadag. Har ätit en god lördagsfrukost med både youghurt, ägg o macka, lyxte(NKblandning) och lyxjuice(sanginello, den röda tropicanan i plastflaska) och lyxutsikt

Helgens projekt är storstädning. Nu ska det diskas, tvättas, skuras, dammas, plockas undan, slängas och dammsugas. Om jag kommer riktigt i farten kanske det blir en fönsterputs också, men vi ska inte ta i för mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar