söndag 4 november 2018

Oktober 2018

Oktober var jobbmässigt en påfrestande månad, vilket ju påverkar hela månaden. Tråkigt när det blir så, men bara att ta sig igenom det så gott man kan. Vuxenlivet är ansträngande ibland.

Utöver det har det givetvis hänt trevligheter också. Friluftsgruppen hade en härlig höstvandring på roslagsleden, vi bodde på mysigt bed and breakfast och gick sedan ca 20 km En riktigt fin höstdag. En helg var mamma på besök, och vi passade syskonbarnen en natt och tog sedan en trevlig shoppingtur och höstpromenad.






Min fina systerdotter fyllde fem, och firades. Av mig fick hon ett pysselspel som var riktigt roligt. Vi pysslade fina konstverk av det.

Löparakademin har rullat på, varje tisdag och torsdag och varannan söndag. En lördag åkte vi in till stan och körde danspass med alla de andra grupperna från stockholmstrakten. En torsdags bytte vi träningen mot att åka till Kista och lyssna på Think big lectures med Suad Ali, mycket intressant. Löparakademin och lunchjoggen gjorde att oktober kom upp till 59,74 km. Nöjd med detta.

Kulturellt blev det ett biobesök, A star is born. Tyckte om filmen, kan verkligen rekommenderas. Bokklubben läste och diskuterade Ett Jävla solsken, en biografi över Ester Blenda Nordström som verkar ha levt ett händelserikt liv i början på 1900talet. Spännande och inspirerande bok tyckte jag. Annat läsvärt under månaden var Lucinda Rileys Midnattsrosen.

Månadens in och ut: Har shoppat nya krukor till vardagsrummet, mycket nöjd med det. Verkligen ett lyft. Har även shoppat en kofta, och ett bakunderlägg. Bakunderlägget var ett fynd, har gjort månadens brödbakande(som gått fint, inget köpebröd i oktober) mycket roligare. Flyladys månadsfokus var pappersclutter vilket gick helt okej.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar