söndag 1 oktober 2017

September

September kommer inte att gå till historien som den mest fantastiska månaden i historien. Har känt mig lite låg, men det är bara att acceptera att så är det ibland, och sedan göra sitt bästa för att det ska bli bättre framöver.

Men det har hänt en hel del trevligheter också. Månadens resa blev en jobbresa till Århus, mycket trevligt. Månadens firande, jag fyllde 33, fick fika på jobbet, blev firad hos min syster, och så bjöd jag på tårta hemma. Månadens friluft var kajakpaddling, runt långholmen i strålande sol. Månaden har också innehållit två trevliga utekvällar, har nu varit på trädgårn vilket var ett riktigt bra  ställe(bor man i stockholm bör man nog ta sig dit någongång.) Månadens kulturella var Den tatuerade änkan på scalateatern, riktigt bra.Träningsmässigt så klarade jag lidingö tjejlopp/rosa bandetloppet och är nu i mål med min tjejklassiker! Mycket nöjd med detta. Under månaden har det blivit en del lunchjogg och 11 gånger har jag kört 7 min workout i klockan. Ambitionen för oktober är att springa lite längre och styrketräna lite fler gånger än i september.


Månadens flylady var att följa kvällsrutinen. Orkade inte varje dag, men är ganska nöjd med utfallet. I oktober kör jag en repris på mars och plockar undan/städar/rensar 10 min om dagen.

Månadens in och ut, insprirerat av minimalisterna.se. Jag önskar jag kunde skriva diskmaskin här, då jag faktiskt köpt en, men de ville inte installera den så det får vänta. Ut- Har rensat lite i garderoben och ut åkte 4 tröjor, 4 byxor, 2 par skor och 1 klänning. In: Snygga höstskor, en fin kofta, en kjol(ärvd av syrran) ett par tjejklassikernmjukisbyxor, en batteridriven nagelfil, fina födelsepresenter i form av örhängen, stumpbyxor, pannband och stekpanna och från mig själv, ett presentkort på fallskärmshoppning, till sommaren är det jag som kastar mig ut från ett flygplan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar