onsdag 31 januari 2018

Januari 2018

Det nya året skålades in i vissefjärda, och kort därefter åkte jag till dalarna. Längdåkningsläger, fint ställe, fina spår och visst lärde jag mig en hel del, även om det finns mycket att förbättra på tekniken.


Överlag har det blivit ganska mycket skidåkning i januari, ca 150 km. En sväng på täby konstsnspår, en sväng i bålsta, en sväng i hellasgården med friluftsgruppen och sju turer på kristinebergs ip. Det finns väldigt mycket förbättringspotential, med både styrkan, tekniken, kondisen och balansen och öppet spår närmar sig.

Förutom skidåkningen var jag på trevlig middag hos mormorskusin en kväll och passade syskonenbarnen en natt. I lördags hade jag ost-och vinkväll hemma hos mig, blev jättegott och trevligt.

En kväll var det jobbets årliga kickoff, på arlanda. Har börjat lite med det nya på jobbet, tror det kommer bli riktigt bra.

Månadens träning gick tämligen bra, förutom skidåkandet har jag sprungit två gånger, simmat en gång och gjort lite styrka. Med tanke på vasaloppet får även februaris träningsmål vara att åka så mycket skidor som möjligt.

Månadens flyladyvana var att shina sinken, att alltid gå och lägga mig med en ren diskho. Planen för 2018 är att hålla varje månadsvana och bygga på med en ny. I februari ska jag då alltså fortsätta shina sinken, och också decluttra (städa, plocka iordning, rensa ut) 15 minuter om dagen.

Månadens in och ut, inspirerad av minimalisterna.se
ut: springjacka, blus*2, kofta, tshirt*9, handväska, tröjor*2, lite strumpor och underkläder och ett flipbelt.
in: ett par mamelucker, en längdåkningsväst, ett par längdåkningsbyxor, 4 snygga jeans som min syster rensat ut.

Året har börjat bra! Nu hoppas vi att det fortsätter ännu bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar