söndag 19 juni 2011

Tre veckor kvar

Om tre veckor börjar det. Den här sommarens äventyr. Förra sommaren var det tågluffning i Frankrike. Året innan dess tre veckor i Rumänien, en upplevelse. Året innan dess var det Sydamerika hela sommaren(och våren).

I år blir det Frankrike igen. Ingen tågluff denna gång, istället flyger jag dit, till Marseille, och tar sedan tåget upp i alperna.

Multisportkurs i Serre Chevalier. http://www.ucpa.se/

I en vecka ska jag vandra, paddla kajak, forsränna, paddla forsflotte, cykla mountainbike, gå äventyrsbana och ha det jätteroligt. Som ett sommarkollo, fast för vuxna. Boendes på ett center där jag delar rum med ett antal okända människor och äter god fransk mat. På kvällarna ordnas det tydligen discon och grejer, precis som på kollo. 

Det kommer bli sjukt kul, det är jag säker på. Man förväntas dock vara tämligen vältränad, vilket jag knappast kan säga att jag är(trots att jag hållt nyårslöftet om att träna en gång i veckan), så jag är lite rädd att jag ska irritera hela gruppen med att hamna på efterkälken hela tiden. Men det går nog bra. Jag har ju fortfarande tre veckor att komma i form på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar